ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, March 11, 2017

Pandora 916: Bead Pandora 916 by Geliga Gold diterima untuk pajakan di Arrahnu Pos

 

Assalamualaikum semua
 
 meh meh meh baca cerita happy kat blog saya
terutama PANDORA 916 LOVERS
 
Jom kita selesaikan hutang-piutang kita dengan gunakan minat dan kecintaan kita
jangan jeles ye pada yang tiada
kalau tiada takpe boleh adakan
klik je nanti terusla masuk ke wassup saya muahaha
saya jual Pandora 916 tauuu
 
Ok jom sambung story happy sayeee

 
Beberapa hari yang lepas saya meringankan kaki ke Arrahnu Pos
Sebelum tue saya dah datang
saja je ricky-ricky kawasan haha
so selepas ala-ala yakin saya pun teruskan niat
 
Sharing is caring
Saya nie pun lambat sangat nak celik arrahnu
Kalau sebelum nie saya tau loan pegi bank sahaja
Alhamdulilah dah mula fungsikan emas dengan kata sebenarnya
Disebabkan sekarang saya dah jadi pandora 916 lovers ...
Saya akan pastikan minat tak jadi sia-sia
Sekarang bukan zaman budak2 nak kumpul barang untuk masuk tong sampah akhirnya
Umur sekarang kalau nak minat sesuatu biar ia bakal jadi aset kita dan anak-anak

 Sebelum nie saya terbaca kalau pajak pandora 916 perlu pajak keseluruhan gelang termasuk charm2 barulah laku untuk pajajakan
malah terbaca bead2 pandora yang berwarna-warni tidak laku untuk dipajak.

Semua anggapan tue salah!
-pajak sebijik charm pun dah boleh dapat pinjaman
-bead berwarna-warni bentuk love pink (rujuk gambar) tetap diterima untuk pajakan.
emas tetap emas😍


Nilai emas rm936.90
Dapat pinjaman rm702
Upah simpan hanya rm8.03
Boleh simpan di sini up to 6 month.
Nak bayar pinjaman sikit-sikit pun boleh
Nak bayar sekaligus hujung 6 bulan pun boleh
incase ada masalah kewangan sangat boleh dipanjangkan sehingga 3x
3x maksudnya adalah 3 darab 6 bulan 
 so dalam setahun lebih juga boleh dipanjangkan tempoh pinjaman
lepas tue baru lah dilelong
sementara tak mampu nak setel pinjaman tue uools bayar jelah upah simpan
dalam kes nie upah simpan kalau 6 bulan pun baru RM48 muahaha
 

so uools yang ada Pandora tue..Pandora 916 ye bukan Pandora silver yang oiii..
agak-agak hujung bulan sementara nak gaji tue tetiba ada urgency nak pakaiii sangat duit..
datang je Arrahnu Pos bagi seketul bead Pandora pun diterima..
bagi bead Pandora 916 korang tue merasa bermalam kat asrama Arrahnu Pos kiki
 
Di Arrahnu Pos  emas bernilai 0.5g ke atas diterima
Bead Pandora akak semua 1g keatas dik non
Bila my little sis cakap "haiyoooo mahalnya benda kecik tue"
Bila saya tunjuk surat pajak nie terus my little sis gelak and said "wah berbaloi ada benda kecik yang mahey.boleh jadi modal niaga.modal setel hutang bla bla bla"

 Berbaloi tak minat pandora 916?
Jangan kata hakak tak payung
Somi2 sila sokong minat wifeymu
Mulai hari ini hadiahkan saya seketul bead pandora 916 tiap kali hari jadi saya 😆😆
 
 
Berminat ?
 
017-3201998
 
PANDORA 916 BY GELIGA GOLD
DINARPAL
PUBLIC GOLD
POWER GOLD
















 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

1 comment:

norhidana miswan said...

sya penah guna khidmat arrahnu nih, masa dulu2 lah masa awal2 kawin, nk beli brg2 umah kan skit2 tak mampu... ddk la beberapa thn dlm tuh rantai tgn nih, nsb dh selamat semula kt tangan nih...

bgs pajak kt ar rahnu, bkn mcm kedai pajak biasa tuh